BONET ADVOCAT L’ajuntament l’ha comprat per un import de 90 mil euros. El poble ha tardat 65 anys a tenir camp de futbol municipal.

Aquest dimecres al matí l’alcalde de Les Planes, Eduard Llorà, ha signat davant notari la compra del camp de futbol. Els tràmits van començar a mitjans de l’any 2011 quan el consistori va tenir coneixement que hi havia l’oportunitat de comprar a CaixaBank aquestes instal·lacions de 12.000 m2 per un preu assequible. Llorà, just després de la signatura ha dit que “això ha estat possible gràcies al suport jurídic de l’exregidora i procuradora Ester Peracaula, i de l’advocat Xavier Bonet, que han realitzat els tràmits i assessoraments oportuns i de gran complexitat”. Així doncs, i per fi, l’Ajuntament ha adquirit el camp de futbol després de més de 65 anys d’utilitzar-lo pagant un lloguer.

El mateix alcalde, que estava realment satisfet d’haver aconseguit aquests terrenys, ha dit: “ara estem treballant en buscar finançament per tal de millorar les instal·lacions, especialment els vestidors”. Llorà a més, ha volgut destacar que “amb aquesta adquisició i amb la recuperació de la pista esportiva que es portarà a terme durant el primer semestre del 2016, el poble tindrà els equipaments esportius que li corresponen”. A dia d’avui amb els quatre equips del CF Les Planes i un de l’Escola de Futbol Anglès –Ter Brugent prop de 100 jugadors utilitzen les instal·lacions del camp de futbol.