Xavier Bonet

Advocat Girona. Civilista, penalista, mercantil i mediador

Xavier Bonet

Xavier Bonet Perpinyà és un advocat amb més de 25 anys de trajectòria en la pràctica de l’advocacia.

Al llarg de tots aquests anys ha rebut la confiança de nombrosos clients que li han permès aprofundir i especialitzar-se en les diferents disciplines que actualment ofereix, amb resolució positiva i satisfactòria per als seus interessos en la pràctica totalitat dels assumptes plantejats, en prioritzar l’obtenció del millor resultat per damunt de qualsevol altra consideració.

El tracte proper i professional, absolutament imprescindible per a l’assoliment dels objectius cercats, es constitueix en una eina imprescindible per a la resolució dels diferents conflictes que tutela i defensa. La importància de la persona, empresa o organització i l’estudi rigorós del seu cas és la prioritat per aconseguir l’èxit que el client requereix i demanda.

No tot té cabuda en els tribunals, ni la justícia és una aventura que no cobri importants peatges, econòmics i personals, en cas de no obtenir la resolució esperada. Per aquest motiu, no entén un exercici de la seva professió que es pugui allunyar de les circumstàncies particulars de cada cas, per la qual cosa procura aconseguir la màxima empatia amb el client per entendre el seu problema com a propi, amb la finalitat d’obtenir la solució que voldria per a si mateix.